Environmentalist

Environmentalist



برگزاری مسابقه بین‌المللی در مزارع افقی

پروژه‌های پاکسازی نواحی فقیرنشین آنچنان که در گذشته به کرات انجام شده، با موفقیت کمی روبرو بوده زیرا فضاهای ساخته شده نامناسب تحمیل شده به مردمی که سبک زندگیشان با فضاهایی که قرار بوده بازسازی شود و در آن زندگی کنند در تضاد بوده است.


برنده این مسابقه، شمای Hof برای بافت پیچیده مزرعه و مسکن را ارائه داد. ایده طراحی این پروژه که از نوع‌شناسی حیاط سنتی هندی اقتباس شده، کاری از گروه معماری ETT ، زندگی اجتماعی (و کشاورزی) را از طریق مدل مدولار و مقیاس‌پذیر ارائه می‌دهد که برای ساکنان امکانات و مزایای زیادی نظیر هزینه‌های پایین خرید، پتانسیل توسعه مهارت، خوداشتغالی و غیره را در نظر گرفته است.

امروزه جمعیتی که در محله فقیرنشین هند زندگی می‌کند از کل جمعیت بریتانیا بیشتر است. پروژه‌های پاکسازی نواحی فقیرنشین آنچنان که در گذشته به کرات انجام شده، با موفقیت کمی روبرو بوده زیرا فضاهای ساخته شده نامناسب تحمیل شده به مردمی که سبک زندگیشان با فضاهایی که قرار بوده بازسازی شود و در آن زندگی کنند در تضاد بوده است.

 کلید پروژه برای پیدا کردن راهی که فرهنگ و سنت جامعه هندی را با شرایط زندگی پیشرفته برای ساکنان مناطق فقیرنشین در خود جا داده باشد فرصتی برای توسعه یک محیط ساخته شده بود که ارتباط نزدیکتری با سبک‌ زندگی افرادی که در آن زندگی می‌کنند داشته باشد.



رشد مدولار
بلوک‌های ساختمانی این مجموعه ساخته شده در زمینی به مساحت 3 هکتار در قلب دهلی نو همانند گروه واحدی از ترکیب چهار واحد مسکونی ادغام شده با مزرعه‌های مجزا هستند.

مدول‌ها در کنار یکدیگر شبیه به پرده منقوش بهم پیوسته‌ای از کشتزار بر روی سقف‌های آپارتمان‌ها هستند که با عملکردشان با هم، شبیه به یک مزرعه است که مزرعه‌داری در هند و بهتر است بگوییم آسیا از قدیم رواج داشته است. این بافت به آرامی در طول زمین به صورت موجی حرکت کرده و همانند آبشاری ریخته و فضای منطقه را برای مناطق بازی و بازار هموار می‌سازد.



استراتژی پیاده‌سازی
استراتژی ساختمان افزایشی هزینه کم برای ساکنانی که در پی رسیدن به یک واحد مسکونی در این بافت هستند را تضمین می‌نماید. ترکیب زیرساخت، که حکم پوسته‌ای شامل سیستم ساختاری و هسته خدماتی را دارد، و نقاط کشیده شده روی نقشه پالتی از مصالح ساختمان محلی با فن‌آوری پایین هستند که باعث کاهش هزینه‌های ساکنان شده و این امکان وجود دارد که با افزایش نیاز خانواده‌ها و استانداردهای اقتصادی، منازل نیز با گذشت زمان توسعه یابند.



خود ساز
نقاط ساخته شده روی نقشه از کیت‌های بخش بخشی ساخته شده‌اند که در کارگاه صنایع دستی به عنوان بخشی از مجموعه ساختمانی ساخته شده و سکنه خودشان آنها را بر هم سوار می‌کنند.

 این مسئله خود، آموزش مهارت و راهی برای اشتغال‌‌زایی در امر ساخت و ساز است که جزء دانشی ارزشمند برای ساکنان آن منطقه به حساب می‌آید. این کیت‌های بخش بخش شامل دیوار آجری، پانل‌های بامبو تقویت بتن، صفحات بامبو و صفحات فلزی سوراخ‌دار بازیافتی می‌باشند.



رشد افزایشی
سیستم ساختمان شامل یک هسته ثابت با تنظیمات داخلی انعطاف‌پذیر است. با توجه به این مسئله و بسته به افزایش نیاز خانواده، ساکنان می‌توانند از گزینه توسعه و گسترش استفاده نمایند. با گذشت زمان، می‌توان در ساختمان‌ها تغییر شکل ایجاد کرد و کاراییشان را بالا برد و ساکنان می‌توانند مساحت زمینشان را از 30.25 مترمربع به بیش از 50 مترمربع برسانند.














 

منبع: سایت خبری / تحلیلی معماری نیوز - ترجمه : سمیه پیلوار/ 9563 :کدخبر



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: mannane ׀ تاریخ: دو شنبه 7 اسفند 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , mannane.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com